Jump to content
Old-Gaming Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Stefan

Valentin Stan îl critică pe Iohannis pentru sosirea la Bruxelles: „În maşină de ce stai fără mască cu altcineva, care nu este din familie?!”/ „Iohannis habar nu are ce a negociat”

Recommended Posts

 

Valentin Stan l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că a venit tot fără mască la summitul UE, iar ipostaza cu liderii europeni în care este fără mască nu este singulară

Valentin Stan: „În maşină de ce stai fără mască cu altcineva, care nu este din familie?!”

Valentin Stan: „Cum poţi să spui că ai negociat un document şi nu ştii ce scrie în el. Iohannis habar nu are”

Valentin Stan: „PSD dă o moţiune de cenzură că să-l pună Iohannis tot pe Orban. Ăştia au o inteligenţă mai mică decât viteza în localitate”

 

ORA 20.00: Valentin Stan, EXCLUSIV la Marius Tucă Show

Valentin Stan l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru dubla atitudine, după ce în emisiunea „Marius Tucă Show” a derulat imaginile cu sosirea preşedintelui la Bruxelles. Conform imaginilor, Iohannis a venit tot fără mască la summitul UE, în condiţiile în care recomandarea în România este ca masca să fie purtată în maşină, atunci când nu eşti cu membri ai familiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat fără mască de protecţie la Consiliul European de la Bruxelles, la o discuţie cu liderii europeni, printre care şi Emmanuel Macron, însă Administraţia Prezidenţială a susţinut că purtarea măştii a fost opţională, şi nu obligatorie.


1595527862197.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this