Jump to content
Old-Gaming Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Stefan

Ion Cristoiu, la „Marius Tucă Show”: Noi nu negăm existenţa pericolului. Eu chiar port mască peste tot. Dar nu trebuie să se creeze o stare de panică

Recommended Posts

 

Ion Cristoiu: „Virusul nu a dispărut la căldură. Dacă soluţiile sunt distanţarea şi masca, de ce ne-au carantinat?”

Ion Cristoiu, despre alegerile locale: „Cele două mari partide s-au înţeles să le scoată pe celelalte din joc”

 

Ion Cristoiu, invitat special la „Marius Tucă Show”, de la ora 20:00

Ion Cristoiu: În stilul Pro TV, Andreea Esca a făcut propagandă. E vorba de deontologia unei asemenea emisiuni. Ea a mai fost bolnava şi de alte lucruri, de ce nu a vorbit de ele?

 

Marius Tucă: Pentru că acum se vorbeşte despre COVID. 

 

Ion Cristoiu: Pe mine mă enervează cei care folosesc de asta ca să aibă parte de celebritate. Poate că e sincera, dar poate fără să vrea s-a înscris într-o campanie publicitară începută de guvern.

 

Marius Tucă: Spuneam despre emblemă, despre un post mare. E suficient că noi doi suntem aici şi putem spune ce vrem întotdeauna.
 

Ion Cristoiu: Noi nu negăm existenţa pericolului. Eu chiar port mască peste tot. Dar nu trebuie să se creeze o stare de panică. Noi trebuia să spunem: convieţuirea cu coronavirusul e normală. Senzaţia de anormalitate pe care o creează ei e o chestiune nefastă pentru starea economică a poporului roman. De exemplu, vine o vijelie, şi dacă autorităţile spun că ne ia casele, mă duc şi mă ascund sub pământ. Dacă spun că e sub control, atunci mă calmez.

 

Marius Tucă:  Noi vorbeam în martie că închiderea oamenilor în casă e o prostie şi ne înjurau toţi. De ce lucrurile astea se întâmplă numai în România, această isterie, panică, această amenintare permanentă?

 

Ion Cristoiu: Eu cred că România este în continuare un poligon de încercare. O să vedeti că şi alte ţări carantinează. Oamenii au stat peste tot două luni în casă. În timpul ăsta vă sacrificaţi, şi după două luni daţi din aripi. Asta a fost vorba lor. Am ieşit de acolo, Occidentul a zis „acum putem să trăim cât de cât normal”. Traiul cu masca nu e un trai normal.

 

Marius Tucă:  Îmi dau seama şi de naivitatea noastră. Am crezut că după două luni e ok. De ce ar fi trebuit să credem asta?

 

Ion Cristoiu: Putea să fie mult mai simplu. Convieţuim cu coronavirusul. La un moment dat era recomandarea: purtaţi mască doar dacă sunteţi bolnavi. Virusul nu a dispărut la căldură. Dacă soluţiile sunt distanţarea şi masca, de ce ne-au carantinat? Noi am stat două luni în casă crezând că nu mai purtăm mască.

 

Marius Tucă: Noi credeam că dispare virusul.

 

Ion Cristoiu: Ne-au lăsat impresia ca virusul nu va mai fi. Nu ni se spune să ne întoarcem în case, ci să purtăm mască. Nu puteam să facem asta din martie? Klaus Iohannis nu a purtat masca la Bruxelles. De ce? 

 

Marius Tucă: Orban şi Tătaru sunt în linia întâi mult peste Arafat.


1595527862197.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this