Jump to content
Old-Gaming Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Stefan

Ploile din ultimele ore au dus la inundaţii în 11 localităţi din şase judeţe. Cea mai afectată zonă

Recommended Posts

 

Ploile au făcut ravagii, în ultimele ore, în şase judeţe, cel mai afectat fiind Bihor. Un alt judeţ în care s-a înregistrat un număr mare de intervenţii a fost Timiş.

În ultimele 24 de ore, din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate în judeţele din vestul ţării, pompierii au acţionat pentru salvarea a 11 persoane din calea viiturilor şi pentru evacuarea apei din peste 90 de gospodării.

Cel mai afectat de ploile însemnate cantitativ a fost judeţul Bihor, unde inundaţiile au provocat efecte semnificative în mai multe localităţi. În numai o oră, aversele torenţiale au produs acumulări mari de apă în localităţile Criştioru de Jos, Sălişte de Vaşcău, Vaşcău şi Cărpinet. Pe lângă salvarea oamenilor care se aflau în pericol, pompierii au acţionat şi pentru evacuare apei din gospodăriile afectate.

Un alt judeţ în care s-a înregistrat un număr mare de intervenţii a fost Timiş, unde mai multe echipaje cu motopompe au acţionat la nivelul a 2 localităţi pentru extragerea apei din 11 curţi.

Pe durata manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naţionale (DN 76/BH şi DN 68A/HD) şi pe 2 drumuri judeţene (DJ 706/HD şi DJ 750/AB), din cauza copacilor prăbuşiţi pe carosabil sau a aluviunilor acumulate.


1595527862197.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this