Jump to content
Old-Gaming Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Stefan

Acuzaţii grave: Ministrul Sănătăţii a trimis un veterinar să verifice Spitalul Judeţean Galaţi. A fumat în birou şi nu a respectat normele de protecţie

Recommended Posts

 

Conducerea Spitalului Judeţean Galaţi şi autorităţile judeţene fac acuzaţii grave la adresa echipelor de control trimise de ministrul Sănătăţii la unitatea medicală gălăţeană.

Gălăţenii susţin că cel mai mare spital din zonă a fost verificat de un veterinar care fuma în birou, fără a respecta normele de protecţie.

A doua echipă de control a plecat după câteva ore spunând că o aşteaptă turiştii, pe litoral.

Autorităţile gălăţene au fost surprinse când au aflat că echipa de control trimisă de ministrul Nelu Tătaru era condusă de un medic veterinar şi avea în componenţă un jurist şi un medic radiolog.

„Au fost două echipe de control trimise de Ministerul Sănătăţii, una de epidemiologi, iar cealaltă echipă, de la Corpul de Control. O echipă formată dintr-un medic veterinar, un jurist şi un medic radiolog, care a verificat funcţionarea spitalului. Acum, să mă ierte Dumnezeu, dar nu cred că un medic veterinar sau un jurist are competenţa să verifice Spitalul Judeţean din punct de vedere a ceea ce înseamnă activitatea epidemiologică. Au fost câteva bibliorafturi cu anchete epidemiologice şi, din păcate, cei care au venit şi au controlat au fost destul de superficiali“, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.


1595527862197.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this