Jump to content

Lucifer

Administrators
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Time Online

  2h 21m 18s

Profile Song

Lucifer last won the day on June 2

Lucifer had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About Lucifer

 • Rank
  Support Old-Gaming

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Scrii in consola: hud_saytext 1
 2. MODEL POSTARE Nume : Autorul : Descriere ( optional ) : Sursa : Alte specificatii (optional) : Plugin: REGULAMENT Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Nu abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 3 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
 3. MODEL POSTARE 1.Titlul cu numele gamemod-ului și versiune lui. 2.O descriere cât mai mare a gamemod-ului. 3.Poze și/sau video. 4.Creditele specificate (chiar dacă e un gamemod edit, postați creditele autorilor și celor care l-au editat). 5.Link de descărcare. 6.Link catre virustotal.com cu arhiva scanată. REGULAMENT Titlul topicului trebuie să conțină denumirea gamemod-ului și versiunea. Exemplu: Nume v1.0 Nu postați gamemode-uri care nu vă aparțin în totalitate. Dacă aveți un gamemode mai vechi prin PC (rătăcit) dar nu vă aparține și v-ați gândit să-l postati aici, topicul va fi șters. Repostarea lui duce la avertisment / ban în funcție de caz. În arhiva gamemod-ului trebuie pus doar fișierele pwn, include-urile create de voi și baza de de date. Dacă arhiva conține fișiere .exe (executabile), plugin-uri sau include-uri care nu sunt create de voi topicul va fi șters. Repostarea lui duce la avertisment / ban în funcție de caz. În topic sunteți obligați să postati un link către virustotal.com cu arhiva scanată, altfel topicul nu va fi aprobat și dupa 48 ore acesta va fi șters. Pentru a uploada arhivele, vă recomandăm să folosiți site-ului nostru (funcția de atașare) sau urmatoarele site-uri: solidfiles.com, zippyshare.com și uploaded.net.
 4. MODEL POSTARE Nume: Autorul: Descriere: Poze/Screenuri/Video: Alte specificatii: Regulament General 1. Nu folositi cuvinte obscene in alcatuirea tutorialului! 2. Tutoriale sa arate impecabil, colorat, ingrosat + corectati greselile ce pot aparea! Incercati sa scoateti esentialul din ele, nu dati copy+paste! 3. Tutorialele trebuie sa aiba link cu download(daca este nevoie)! 4. Nu aveti voie sa postati un tutorial de doua ori, verificati inainte de a face unul! 5. Nu aveti voie sa postati pentru +1, gen "frumos"sau "gj, bine facut" 6. Tutorialele vor avea numele [Tutorial]-si numele tutorialului, pentru a fi mai aranjat si mai frumos. 7. Aveti voie sa postati maxim 5 tutoriale pe zi! Nerespectarea regulamentului duce la WARN, asa ca daca alegeti sa il incalcati o faceti pe propria raspundere.
×
×
 • Create New...