Jump to content

vKg

Administrators
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  4h 2m 30s

Everything posted by vKg

 1. Acceptat.. Pm cu nick si pass. Te asteptam si pe ts
 2. Mutat la CS. Intre timp ti-ai schimbat nick ul de joc? O sa primesti unban
 3. Salutare, un vot ne-ar fi de mare ajutor, daca poti sa dai in fiecare zi, multumim! Link pentru vot: https://topg.org/ro/cs-servers/server-609062 Link pentru vot: http://www.csservers.eu/server_info/151.80.54.43:27015
 4. Aici o sa va arat cum sa schimbati harta prin vot, cu ajutorul votemapmenu(va arata hartile de pe server, si este mai simplu) 1. Scrieti in consola amx_votemapmenu, dati enter si inchideti consola, trebuie sa se deschida un meniu in partea stanga, care arata asa: 2. Selectati hartile pe care vreti sa le dati la vot cu ajutorul tastelor "1,2,3,4, etc", si folositi tasta "9" pentru a merge pe urmatoarea pagina cu harti.. hartile trebuie sa apara jos la "Selected Maps" dupa ce le-ai ales, adica asa: 3. Dupa ce ati ales hartile, si apar jos la "Selected Maps" (minim 3 harti, ideal ar fi doar 3, ca sa nu iasa vot invalid) apasati tasta "8", iar votul porneste, dupa ce se voteaza si se alege mapa, o sa va apara "Accept" sau "Resping", respingeti pe tasta 2, si mai lasati o runda sa se joace, scrieti in chat LAST! Dupa runda respectiva, scrieti in consola amx_map numeHARTA, scrieti numele hartii respective, care a iesit la vot. Se da vot in ultimele 10 minute ramase din mapa, si se mai lasa sa se joace pana in minutul 5-6 si se schimba cu ajutorul amx_map! Pentru alte nelamuriri, lasati reply aici!
 5. Aici o sa va arat cum sa banati un jucator pe care l-ati prins cu cod sau ceva. O sa fac o postare cu un video cam cum arata un wall-hack/aimbot. 1. Daca jucatorul e pe server, se foloseste comanda amx_banip nume timp motiv, daca nu puteti sa ii dati cu numele, sau sunt mai multi jucatori cu acelasi nume se foloseste comanda amx_showip, se deschide o lista cu ip-uri si etc, ii cautati numele jucatorului si dupa nume are un cod cu # inainte de ex "#2122312", luati codul ala si folositi amx_banip #2122312 timp motiv. Poza: 2. Daca jucatorul a iesit de pe server, folositi amx_last si ii luati ip si numele ca in poza de mai jos, folositi comanda amx_addban nume ip timp motiv, de exemplu: amx_addban CocaCola 212.25.39.186 0 no.ss. Poza cu amx_last: Daca aveti nelamuriri, puteti lasa un reply aici.
 6. M-am gandit sa fac o "scoala de admini" pentru cei care nu stiu comenzile, sunt la inceput, etc.. amx_slap nume - dai slap, o "palma" unui jucator amx_slay nume - omori un jucator amx_nick nume numenou - schimbi numele unui jucator cu reclama/injurii etc. amx_kick nume motiv - dai un jucator afara, nu e neeaparat sa pui un motiv - se da kick daca e afk si e serverul plin etc. amx_gag nume timp motiv - dai gag unui jucator, nu mai poate sa vorbeasca pentru timpul respectiv, se da pentru injurii de obicei, 10 minute. amx_banip nume timp motiv - se da ban direct pe IP, daca jucatorul e pe server. amx_addban nume ip/steamid timp motiv - se da ban pe ip/steamid daca jucatorul a iesit de pe server, ii aflii IP-ul cu amx_last. amx_last - vezi ip/steamid jucatorilor iesiti de pe server. amx_showip - vezi ip/steamid jucatorilor online pe server amx_votemapmenu - se deschide un meniu in partea stanga cu mapele de pe server, se selecteaza mapele si se apasa tasta 8 pentru start vot, o sa fac un topic cu cateva poze, pentru a invata mai bine - se lasa mapa iesita la vot pana se termina runda si se schimba cu amx_map! amx_map nume harta - se schimba mapa, dupa vot! amx_ss nume - faci poze unui jucator pentru a vedea daca are wall. amx_ct / amx_t / amx_spec nume - muti un jucatori la echipa CT/T sau la Spectatori. O sa mai adaug aici daca am sarit o comanda, cele de cvar cine ajunge sa aiba acces la ele, sigur o sa le stie...
 7. Hello Miedz, welcome back! Yes, sure, give me or give to aiDu on TeamSpeak3 private mesage with nickname and password. Translate and read the rules, please!
 8. Asa cum a spus si aidu, toti adminii vor pleca de la Helper :). Se creste cu timpul. Dupa ce o sa se dea drumu la boost, o sa avem si admini. Acceptat. PM pe TS lui aidu sau mie, pe cine gasesti online.. Sau pe forum, nu conteaza.
 9. Faceti un topic nou cu numele [CS] Propunere NICK tau Model: Nick: Propunere/Sugestie: Cu ce o sa ajute serverul?:
 10. Faceti un topic nou cu numele "Retragere Nick" sau "Absenta Nick" Model retragere: Nick: Motiv: Grad: Model absenta: Nick: Motiv: Grad: Perioada:
×
×
 • Create New...