Jump to content

vKg

Administrators
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  3h 40m 38s

Community Reputation

6 Neutral

About vKg

 • Rank
  Administrator General

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat.. Pm cu nick si pass. Te asteptam si pe ts
 2. Mutat la CS. Intre timp ti-ai schimbat nick ul de joc? O sa primesti unban
 3. Salutare, un vot ne-ar fi de mare ajutor, daca poti sa dai in fiecare zi, multumim! Link pentru vot: https://topg.org/ro/cs-servers/server-609062 Link pentru vot: http://www.csservers.eu/server_info/151.80.54.43:27015
 4. Aici o sa va arat cum sa schimbati harta prin vot, cu ajutorul votemapmenu(va arata hartile de pe server, si este mai simplu) 1. Scrieti in consola amx_votemapmenu, dati enter si inchideti consola, trebuie sa se deschida un meniu in partea stanga, care arata asa: 2. Selectati hartile pe care vreti sa le dati la vot cu ajutorul tastelor "1,2,3,4, etc", si folositi tasta "9" pentru a merge pe urmatoarea pagina cu harti.. hartile trebuie sa apara jos la "Selected Maps" dupa ce le-ai ales, adica asa: 3. Dupa ce ati ales hartile, si apar jos la "Selected Maps" (minim 3 harti, ideal ar fi doar 3, ca sa nu iasa vot invalid) apasati tasta "8", iar votul porneste, dupa ce se voteaza si se alege mapa, o sa va apara "Accept" sau "Resping", respingeti pe tasta 2, si mai lasati o runda sa se joace, scrieti in chat LAST! Dupa runda respectiva, scrieti in consola amx_map numeHARTA, scrieti numele hartii respective, care a iesit la vot. Se da vot in ultimele 10 minute ramase din mapa, si se mai lasa sa se joace pana in minutul 5-6 si se schimba cu ajutorul amx_map! Pentru alte nelamuriri, lasati reply aici!
 5. Aici o sa va arat cum sa banati un jucator pe care l-ati prins cu cod sau ceva. O sa fac o postare cu un video cam cum arata un wall-hack/aimbot. 1. Daca jucatorul e pe server, se foloseste comanda amx_banip nume timp motiv, daca nu puteti sa ii dati cu numele, sau sunt mai multi jucatori cu acelasi nume se foloseste comanda amx_showip, se deschide o lista cu ip-uri si etc, ii cautati numele jucatorului si dupa nume are un cod cu # inainte de ex "#2122312", luati codul ala si folositi amx_banip #2122312 timp motiv. Poza: 2. Daca jucatorul a iesit de pe server, folositi amx_last si ii luati ip si numele ca in poza de mai jos, folositi comanda amx_addban nume ip timp motiv, de exemplu: amx_addban CocaCola 212.25.39.186 0 no.ss. Poza cu amx_last: Daca aveti nelamuriri, puteti lasa un reply aici.
 6. M-am gandit sa fac o "scoala de admini" pentru cei care nu stiu comenzile, sunt la inceput, etc.. amx_slap nume - dai slap, o "palma" unui jucator amx_slay nume - omori un jucator amx_nick nume numenou - schimbi numele unui jucator cu reclama/injurii etc. amx_kick nume motiv - dai un jucator afara, nu e neeaparat sa pui un motiv - se da kick daca e afk si e serverul plin etc. amx_gag nume timp motiv - dai gag unui jucator, nu mai poate sa vorbeasca pentru timpul respectiv, se da pentru injurii de obicei, 10 minute. amx_banip nume timp motiv - se da ban direct pe IP, daca jucatorul e pe server. amx_addban nume ip/steamid timp motiv - se da ban pe ip/steamid daca jucatorul a iesit de pe server, ii aflii IP-ul cu amx_last. amx_last - vezi ip/steamid jucatorilor iesiti de pe server. amx_showip - vezi ip/steamid jucatorilor online pe server amx_votemapmenu - se deschide un meniu in partea stanga cu mapele de pe server, se selecteaza mapele si se apasa tasta 8 pentru start vot, o sa fac un topic cu cateva poze, pentru a invata mai bine - se lasa mapa iesita la vot pana se termina runda si se schimba cu amx_map! amx_map nume harta - se schimba mapa, dupa vot! amx_ss nume - faci poze unui jucator pentru a vedea daca are wall. amx_ct / amx_t / amx_spec nume - muti un jucatori la echipa CT/T sau la Spectatori. O sa mai adaug aici daca am sarit o comanda, cele de cvar cine ajunge sa aiba acces la ele, sigur o sa le stie...
 7. Hello Miedz, welcome back! Yes, sure, give me or give to aiDu on TeamSpeak3 private mesage with nickname and password. Translate and read the rules, please!
 8. Asa cum a spus si aidu, toti adminii vor pleca de la Helper :). Se creste cu timpul. Dupa ce o sa se dea drumu la boost, o sa avem si admini. Acceptat. PM pe TS lui aidu sau mie, pe cine gasesti online.. Sau pe forum, nu conteaza.
 9. Faceti un topic nou cu numele [CS] Propunere NICK tau Model: Nick: Propunere/Sugestie: Cu ce o sa ajute serverul?:
 10. Faceti un topic nou cu numele "Retragere Nick" sau "Absenta Nick" Model retragere: Nick: Motiv: Grad: Model absenta: Nick: Motiv: Grad: Perioada:
×
×
 • Create New...