Jump to content
Old-Gaming Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. FONDATOR GENERAL Stefan Lucifer CO-FONDATOR MANAGER CO-MANAGER GOOD SEMI-GOOD SUPER-MODERATOR MODERATOR HELPER SLOT VIP Cu drag echipa REBELII.OLD-GAMING.RO si OLD-Gmaing
 3. Last week
 4. Un bărbat din Italia a fost amendat cu 166 de euro din cauza cântecului cocoșului său. Vecinii pensionarului în vârstă de 83 de ani s-au plâns că în fiecare dimineață sunt treziți de cântecul păsării, scrie The Guardian. Un ofițer de poliție a fost nevoit să pândească casa lui Angelo Boletti dintr-un oraș din Lombardia, pentru a dovedi că plângerile vecinilor sunt îndreptățite. Pensionarul a fost extrem de nemulțumit că a fost amendat cu 166 de euro, însă oamenii legii au constatat că bărbatul a încălcat regulile care stipulează că animalele de companie trebuie ținute la o distanță minimă de 10 metri față de casele vecine. "Am rămas fără cuvinte", a spus Boletti, care a povestit că cocoșul Carlino trăia în grădina sa de 10 ani până să îl dea unui prieten din cauza vecinilor. Pasărea s-a întors recent la Boletti pentru că prietenul care avea grijă de el este plecat în vacanță. „Mi-ar fi putut spune înainte despre această regulă. Voi contacta poliția, prefectul, pe toată lumea”. Emma Perfetti, primarul orășelului Castiraga Vidardo, a declarat că autoritățile sunt „obligate să acționeze în acest fel” din cauza numeroaselor plângeri venite de la vecini. Ea a adăugat că pasărea se afla în casa lui Boletti de peste 20 de zile. „Nu este normal ca jumătate de cartier să fie trezit la ora 4.30 dimineața”, a spus ea.
 5. În ziua în care a atins recordul de cazuri noi în 24 de ore, Grecia a decis să mai impună un rând de restricții. un teleevanghelist american Barurile și restaurantele din mai multe stațiuni vor fi închise pe timpul nopții de la ora 24 la ora 7 dimineața. Regula se aplică de mâine pentru localurile din Santorini, Corfu, Rhodos, Creta și Mykonos și rămâne valabilă cel puțin până pe 23 august când se va face o nouă evaluare a situației. Grecia a trecut azi de pragul de 200 de cazuri noi de coronavirus.
 6. Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, a cerut clarificări din partea serviciilor de informaţii, în contextul avertismentelor că Rusia ar încerca să influenţeze scrutinul prezidenţial în favoarea preşedintelui Donald Trump, iar China împotriva acestuia, potrivit Mediafax. Centrul Naţional american pentru Securitate Cibernetică (NCSC) a avertizat că Rusia încearcă să influenţeze scrutinul prezidenţial în favoarea preşedintelui Donald Trump, iar China ar prefera schimbarea actualului lider al SUA. Însă Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor şi unul dintre liderii Partidului Democrat (de opoziţie), avertizează că riscurile electorale reprezentate de interferenţele Rusiei şi Chinei "nu sunt echivalente". Pelosi a cerut agenţiilor secrete americane să ofere informaţii suplimentare despre eforturile Administraţiei Vladimir Putin de influenţare a scrutinului. "Nu a criticat nimeni mai mult decât mine China în ultimii 30 de ani. Ceea ce ne spun acum este că Administraţia Chinei l-ar prefera pe Joe Biden. (...) Dar Rusia are interferenţe permanente asupra alegerilor din SUA. Rusia a făcut acest lucru în 2016 şi îl face şi acum. Şi ni se spune acest lucru în anumite limite, dar trebuie să le spună mai mult cetăţenilor americani. Poporul american trebuie să decidă cine este preşedintele SUA, nu să ia decizia pentru noi Vladimir Putin (preşedintele Rusiei -n.red.)", a declarat Nancy Pelosi, potrivit postului CNN şi site-ului Axios.com.
 7. ----------------------------------------------- Fondator & Scripter (adm. 7) ----------------------- ------------------------ Lucifer ----------------------------------------------- Co-Fondator (adm. 6) ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- Supraveghetor (adm. 5) -------------------------------------------- ----------------------------------------------- Manager (adm. 4) ------------------------------------------- --------------------------------------------- Administrator (adm. 3) ------------------------------------------- --------------------------------------------- Super-Moderator (adm. 2) -------------------------------------------- -------------------------------------------- Moderator (adm. 1) ----------------------------------------------- -----------------------------------------------
 8. Școli închise din cauză că au rămas fără elevi și puse în conservare de primării. Școli funcționale, dar cu toaletele în curte. Și unități de învățământ în curțile cărora pasc liniștite vacile. Acesta este peisajul în multe sate din Giurgiu, ca și în multe alte colțuri de țară, cu o lună înainte de începerea noului an de învățământ. Un an care se anunță a fi, cel puțin teoretic, altfel. Cu laptopuri în clasă și toaletă în curte În fața școlii din comuna Remuș, județul Giurgiu, flutură drapelul Uniunii Europene. Dincolo de poartă, însă, nici urmă de confort. Dascălii așteaptă laptopurile și tabletele promise de stat. Iar elevii sunt așteptați să folosească, și din toamnă încolo, aceleași toalete... din curte.
 9. La patru zile de la catastrofa din Beirut, șocul tragediei s-a transformat în furie. Sute de libanezi au ieșit sâmbătă în stradă și au cerut demisia politicienilor de la putere. La un moment dat, protestele au degenerat și manifestanții s-au luat la bătaie cu polițiștii. În același timp, în Parlament, mai mulți deputați au dat semnalul pe care îl cer și oamenii în stradă: și-au dat demisiile și au îndemnat la construirea unui „nou Liban”. ACTUALIZARE 21:00 Peste 110 persoane au fost rănite şi un poliţist chiar ar fi fost ucis în ciocniri, potrivit AFP, preluată de Agerpres. ACTUALIZARE 20:30 Premierul Hassan Diab s-a arătat dispus să declanșeze alegeri anticipate. Şeful guvernului a declarat într-un discurs televizat că doar „alegerile anticipate pot permite ieşirea din criza structurală”. Diab propune să mai stea în funcție două luni, timp în care forţele politice ar urma să ajungă la un acord cu privire la acest subiect. Anunţul său survine în contextul în care mii de libanezi au ieşit în stradă sâmbătă la Beirut, cerând „răzbunare” şi „căderea regimului”. ACTUALIZARE 20:00 Protestatarii au ocupat o clădire a Ministerului de Externe și au dat foc cel puțin unui birou guvernamental, aruncând documente pe fereastră. Poliția a recurs la gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc, în timp ce protestatarii au aruncat cu pietre și petarde în forțele de ordine. Unele zone din centrul capitalei erau cuprinse de incendii, iar protestatarii care au ocupat clădirea guvernamentală au declarat-o „sediul revoluției”.
 10. Criticul de film Cristian Tudor Popescu crede că declarațiile șocante pe care regizorul Cristi Puiu le-a făcut vineri seara la TIFF, la premiera națională a filmului său „Malmkrog”, când a blamat cerința ca publicul să poarte măști de protecție, sunt o „măgărie agitatorică” prin care își promovează pelicula. „Dacă n-aș lua în considerare această posibilitate, ar trebui să îl consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot!” spune CTP. Gazetarul are cuvinte aspre și pentru cei care i-au aplaudat, la TIFF, discursul regizorului: niște hominizi care fie sunt „cretini”, fie sunt „ticăloși”, fie și una, și alta. Redăm integral comentariul pe care l-a făcut Cristian Tudor Popescu, sâmbătă, la Digi24: „Tot ce o să spun în continuare despre declarațiile dlui Puiu îi va face un serviciu, pentru că eu nu pot să tac, asta mi-e meseria, astea sunt mecanismele mass-media, trebuie să comentez. Dar este exact ceea ce dorește dl. Puiu, pentru că dânsul a făcut o măgărie agitatorică menită să-i promoveze filmul. Dacă n-aș lua în considerare această posibilitate, ar trebui să îl consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot! Din comparația pe care regizorul a făcut-o între dictatura lui Ceaușescu și regulile de purtare a măștii și de distanțare fizică, cerute acum de guvern pe baza indicațiilor autorităților medicale, rezultă un îndemn la revoluție. Spune dl. Puiu: Au fost niște oameni în '89 care au spus NU dictaturii, de aceea puteți acum să vedeți filme la TIFF. Prin urmare, nu trebuie să vă lăsați tratați ca niște vite de către puterea instalată. Vasăzică, ce-ar îndemna? Asta înseamnă să se mai facă o revoluție acum, iarăși, prin analogie, în care să iasă oamenii și să ardă măștile în stradă, nu? Pentru că facem astfel de comparații cu 1989.
 11. Duminica , ma voi uita ce am prin calculator si vedem cum rezolvam.
 12. Baieti trebuie sa rezolvam o problema- care strica farmecul jocului..Cineva vrea sa isi bata noc de noi sa zic asa..Este unu care tot intra cu speed hack lama si ii face pe toti dar una doua iese.am folosit comanda amx_addban name ip time reason -degeaba [ip dinamic] .toti adminii au incercat..e de origine German.am facut azi revizia, i.am pus pe toti spec erau si @RN MadMax @OutLaw(ThugLife) de fata si incercam sa vedem--P.S in fiecare runda intra si iesea, de vreo saptamana, . Astept sa vad ce zic si ceilalti!! @tGn. @Boxeru' @vKg @Lucifer
 13. Daca doresti sa ne sustii,doneaza pentru serverul nostru si o sa fii rasplatit! 1.DETINATOR SERVER 1 LUNA|Permanent-15euro|45euro 2.Owner 1 luna-10euro|35euro 3.Co Owner 1 luna- 8euro|32euro 4.Manager 1 luna- 6euro|28euro 5.V.I.P 1 luna-5 euro|15euro Donatiile se fac prin PayPal , mai multe detalii in pm sau ts3.
 14. Stefan

  Cadou tGn.

  Nume Stefan Cadou @tGn.
 15. Nexy.

  Cadou Nexy.

  wow. frumos text si image. multumesc
 16. Stefan

  Cadou Nexy.

  Nume: stefan Numele celui caruia ii este destinat cadoul: @Nexy. Cadou:
 17. “Poluarea provenită de la noile maşini diesel ajunge la valori şi de 1.000 de ori mai mari decât cele normale, au arătat două teste realizate pe două modele auto de top. Astfel de vârfuri de poluare sunt foarte periculoase şi pot afecta instantaneu inima. Ele sunt rezultatul unui proces de curăţare a filtrelor prin care trec maşinile, uneori chiar în zonele urbane, care se poate întinde pe 15 kilometri, un proces complet ignorat de testele oficiale de emisii. Peste 45 de milioane de maşini care circulă pe drumurile din Europa au acest filtru, ceea ce înseamnă 1,3 miliarde de procese de curăţare într-un an”, notează sursa citată. Potrivit platformei, organizaţia T&E a comisionat testele independente şi susţine că legiuitorii trebuie să accepte că maşinile diesel sunt încă foarte poluante şi trebuie să înăsprească testarea şi limitarea emisiilor. Modelele testate au fost Nissan Qashqai şi Opel Astra, maşini aflate pe locurile doi, respectiv patru în topul vânzărilor pe segmentele lor. În urma testelor independente au reieşit depăşiri cu 32%, respectiv cu 115% a limitei legale pentru emisii în timpul curăţării filtrelor. “Ca urmare a unui gol în legislaţie, însă, limita legală nu se aplică în timpul curăţării filtrelor, ceea ce înseamnă că între 60% şi 99% din emisiile rezultate în cadrul unui test sunt ignorate”, susţin realizatorii. Conform informaţiilor centralizate în urma testelor, totalul particulelor dăunătoare emise de către cele două maşini a crescut chiar mai mult, cu între 11 şi 184%, când au fost luate în calcul şi particulele ultrafine, nereglementate de lege.
 18. Decizia este o victorie pentru automobilele electrice iar dacă va fi copiată la nivel mondial ar putea afecta avuţia statelor producătoare de petrol şi va transforma industria auto precum şi un simbol al capitalismului din secolul XX: automobilul. „Trebuie să rezolvăm problema emisiilor noastre de CO2. Ca ţară şi ca societate, ca planetă şi ca specie, trebuie să acţionăm acum”, a spus Boris Johnson la un eveniment organizat la Muzeul de Ştiinţă din Londra, potrivit Agerpres. Mai multe ţări şi oraşe din întreaga lume au anunţat planuri care vizează limitarea vânzărilor de autovehicule diesel după ce în 2015 grupul german Volkswagen a recunoscut că a manipulat emisiile poluante iar Uniunea Europeană a introdus norme mai stricte privind emisiile de CO2. Primarii din Paris, Madrid, Mexico City şi Atena au anunţat că intenţionează să interzică accesul vehiculelor diesel în centrul oraşelor lor începând din 2025. De asemenea, Franţa se pregăteşte să interzică vânzarea autoturismelor echipate cu motoare care funcţionează pe bază de combustibili fosili începând din 2040.
 19. Mașina a apărut pe străzi în timpul testelor, în husă de camuflaj. Din imagini se poate observa că noua Dacia Logan are faruri LED, iar mânerele portierelor au fost modificate. De asemenea, portbagajul este înalt și este de așteptat să fie cel puțin la fel de mare ca actualului model Logan, care oferă un spațiu de bagaje de 510 litri. Imagini cu Dacia Logan 3 în Galeria FOTO. O schimbare importantă este că Logan 3 nu va mai fi construit pe noua platformă CMF-B, pe care sunt bazate și Nissan Micra și ultima variantă de Renault Clio și care este mult mai ieftină de construit. Motor1.com scrie că Logan 3 ar putea avea motorizări similare cu cele ale modelului clio: unul în trei cilindri de 1,0 litri, cu 65-75 cai putere și o variantă turbo care produce peste 100 de cai. Mașina a fost văzută pe străzi, la teste. Se pare că noua Dacia Logan 3 va avea faruri led și ceva modificări la mânerele portierelor, conform 4tuning.ro. E posibil ca mașina să aibă și o versiune hibrid, în premieră pentru cel mai mare producător auto din România. Iată imaginile surprinse de Motorbox:
 20. Potrivit sursei citate de Agerpres, anul trecut, au fost verificate în trafic 69.130 de vehicule, la nivelul întregii ţări, iar ca urmare a problemelor descoperite au fost aplicate 22.447 de sancţiuni, au fost retrase 17.938 de certificate de înmatriculare, au fost imobilizate 413 vehicule şi 113 ITP-uri au fost anulate. La nivel general, din totalul maşinilor inspectate, 31.607 de unităţi (45,72%) aveau deficienţe tehnice majore şi/sau periculoase şi au fost declarate neconforme. Cele mai multe neconformităţi au fost constatate la instalaţia electrică de iluminare-semnalizare (27%), punţi, jante, anvelope şi suspensie (12%), şasiu, cadru şi elemente ataşate şasiului (10%). De asemenea, neconformităţi la sistemul de frânare au fost depistate la 4% dintre vehiculele verificate, iar în 1,57% dintre cazuri au fost constatate probleme la sistemul de direcţie.
 21. Ovidiu Sima a cumpărat autoturismul cu aproximativ 40.000 de euro și speră să își amortizeze investiția după circa 85.000 de km parcurși în regim de taxi. Bărbatul spune că i-a laut aproape două săptămâni să pregătească mașina pentru taxi și are un tarif de 2,44 lei pe km ziua și 2,89 lei pe km pe timp de noapte. „Am ales Tesla Model S, în locul altui model electric, pentru confort. Stau multe ore în mașină. Autonomia de 400 de km și siguranța oferită au fost alte criterii de care am ținut cont. Plus și cea mai mare problemă, poluarea. Sunt un susținător al ecologiei”, a declarat pentru EVmarket.ro Sima Ovidiu. Întrebat despre ce impresii au clienții când văd un taxi Tesla Model S în România, Sima Ovidiu a adăugat: „Unii clienți sunt uimiți, alții sunt fascinați, emoționați. Pentru mulți este prima dată când călătoresc într-o Tesla. Nu este o mașină pe care o vezi des pe străzi. Sunt și clienți care nu bagă de seamă, nu toată lumea cunoaște mărcile de mașini”.
 22. Stefan

  Reclamatie Florin

  Ii scot gradul azi+ban
 23. Respins, revino cu o cerere cand poti face ceea ce.ti cer cerintele! Topic Locked
 24. vKg

  Reclamatie Florin

  E un copil fara minte o sa i se scoata gradul.
 1. Load more activity

Announcements

 • Newsletter

  block_newsletter_signup
  Sign Up